Fuldtid PBS

1. jan. 2019
Via Dankort eller internationalt kreditkort
Nye medlemmer
Hvis du ønsker at blive medlem af TarGet Gym, så klik på 'Tilmeld'.

Medlemsbetingelser
Læs vores medlemsbetingelser på
Indmeldelsesdato
Husk at tast den korrekte indmeldelsesdato, for hvornår dit medlemskab skal starte

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nr.: 39659573
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter. Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding. Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Adresse: Amager Strandvej 418, 2770 Kastrup, tlf.: +4542650261, mail: rasmus@target-gym.dk